i'm as cold as the cold wind blows

måndag igen, och här sitter jag frusen i väntan på bättre tider. det är bäcksvart ute, och jag har nyss suttit och skrivit lite på tentan. känner mig verkligen inte pepp på att skriva den just för tillfället. orkar inte läsa i böckerna, det är det som är grejen. tycker vissa av dom är sjukt svår läsliga och ogenomträngliga. konstiga ord, konstiga meningar och så vidare. inte speciellt kul att läsa då.
hade första dagen på praktiken idag som sagt. trevliga barn och trevlig personal. så där ska jag kunna trivas! efter en dag ute i kylan och blåsten sitter jag nu med snorkalla fötter och gåshud på kroppen. trött börjar jag bli också. det tar på krafterna en dag som denna när man inte är van. men jag har haft kul, och det har vart intressant. vilket är huvudsaken!
ensam i härhemma än så länge, mamsen är på möte och pappa brukar inte komme hem förns om ett tag. lite småtråkigt måste jag säga. så jäkla tyst. det enda man hör är våran frys som brukar ha sina egna melodier för sig.
ikväll blir det myskväll, (som nästan alltid). bexxxor skulle komma hit i alla fall. är ju biggest loser sverige på teve, och det får vi inte missa!
kiss and hug

still waiting for morning to come

trodde fan vi skulle plocka tre pinnar idag. tänkte liksom köpings gäng - tre poäng. men ack så fel jag hade. inte blev det någon vinst. mötte virsbo, som inte ens har en normal hall. ser ut som en militäranläggning, grönt tält med rött stenhårt golv. de hade inte tagit någon poäng än, och jag tänkte att vi kunde få vår chans att ta vår andra seger. men, turen var inte på vår sida. med ett ganska fult spel tog dom sin första seger, (någonsin?). tror hela virsbo var där, ett jävla liv blev det. som om de hade vunnit os-guld.
blev ganska pissed off för tillfälligt. speciellt på deras enormt mogna klack. mer behöver jag inte säga.
ny vecka imorgon, nya tag. match hemma mot ibk hallsta på torsdag, och då vill jag verkligen att det ska bli som det var tänkt idag. köpings gäng - tre poäng.
imorgon är det också dags för första vfu-veckan. ska blir riktigt roligt och spännande. intressant att komma till ett nytt ställe, nya människor och nya utmaningar!
söndag kväll är det också, ida är här och det blir mys och film i soffan. ehehe. dags att vara lite social, käk lite ostbågar och gräva ner mig under en filt.
kiss and hug

girl you're amazing, just the way you are

kan vara den mest söta låten som gjorts på länge. bruno mars - just the way you are. man blir lite småkär i honom alltså, jävligt mysig låt och en snygg kille. kan det bli bättre? det bästa är ändå texten, varenda gång den sätts på i radion, datorn, bilen och så vidare dyker ett leende upp på mina läppar. det är så en låt ska vara! hur mysig är inte videon till den dessutom?
.
every time she asks me do i look okay i say
when I see your face, there's not a thing that i would change
cause you're amazing, just the way you are
and when you smile, the whole world stops and stares for a while
cause girl you're amazing, just the way you are
.

.
sån jäkla sann och bra text. dör lite grann här hemma faktiskt.

it keeps coming back

så var det de här med förkylningar.
hela sommaren har jag haft känslan av att de har kommit och gått som de velat. on and off. så det var inte med en stor förvåning när jag vaknade upp imorse av att jag var tvungen att nysa en miljon gånger. tack för den! förkylningen börjar komma tillbaka. fyfan vad roligt, precis vad jag längtat efter. eller ja, en smula ironi där.
.
jag får tusan inte bli förkyld, vi har en rolig match i helgen. nästa vecka har jag min första vfu vecka på förskolan myran i kolbäck. dessutom har vi match mot hallsta den veckan också. ska tusan peppra i mig c-vitamin, gå klädd som det vore vinter och så vidare. allt för att stoppa att snoreeet kommer tillbaka.
.
hungrig är jag också, sitter och väntar på ida-slida som kommer förbi mig här snart. vi ska ut och luncha, blir nog nya fiket som öppnat i stan, haha stan kan man ju inte kalla hallsta, centrum är nog mer passande. kommer hon inte snart börjar jag nog äta på bordskanten, min mage vrider sig av hunger.
.
idag står tentaskrivning på schemat, samt träning. fast osäker på träningen, kanske ska hoppa över den så jag inte blir mer förkyld. idag, eller rättare sagt inatt fick jag reda på något som gjorde mig till världens lyckligaste tjej också. första tentan jag gjorde någonsin fick jag G på, alltså inget U som jag hela tiden hade förväntat mig. stolt över mig själv måste jag säga!
.
kanske dags att dra på sig kläder, maten skriker mitt namn. om inte annat skriker magen efter mat.
.
adiós amigas.

what about life?

så vad händer i mitt liv just nu?
tidigare i år tog jag studenten, vilket var det absolut roligaste jag gjort i hela mitt liv. känslan av frihet, lycka och välbehag var något som är obeskrivligt. tror inte jag varit så lycklig så länge på en och samma dag. vaknade vid 5 med ett leende på läpparna, med tanken att dagen jag så länge väntat på äntligen hade anlänt. detta leende satt som fastklistrat på mitt ansikte genom dagens alla moment tills det var dags att den bästa dagen någonsin tog slut.
.
studenten är alltså ett obeskrivligt minne som jag alltid kommer att bära med mig. sommaren på parken zoo likaså. en sommar fylld med nya vänskaper, skratt och även en del suckande gör min sommar till en av de bästa någonsin. visst, många gånger var det olidligt jobbigt med cirka 35 grader i båsen, eller när parken zoo princip svämmade över av regn. men ändå har ja trivts så enormt. jag har träffat så sjukt underbara och mysiga människor, så det inte finns ord för det.
.
självklart har sommaren också innehållit allt en sommar ska innehålla; sol och bad, mys med vänner och familj, grillkvällar, utekvällar med mera. därför är det lite tråkigt att sommaren nu övergått till kylig höst. fast jag ska inte klaga. mycket som jag gillar har kommit igång. innebandyn, med eget spel samt tittande,jag har börjat lärarprogrammet på mdh, något som jag verkligen vill. dessutom innebär hösten mysiga kvällar med tända ljus och bra serier på teve, vem kan undgå att gilla det?
.
dags att krypa ner under täcket, inväna john blund samt ännu en mysig höstdag.
kram eller nåt.

RSS 2.0