she's a monster, beautiful monster

och så var det de där med självdisciplin. idag ska jag plugga mycket, likaså imorgon. hur mycket har jag pluggat hittils idag? kanske en halvtimme. mattetenta på fredag, underbara fredag. hur kan man lägga en tenta då? fattar dom inte att man vill tat lugnt innan det blir helg. nästa fredag har vi också tenta, yes! då i svenska, på eftermiddagen tills halv sex. döden? nu på fredag är det i alla fall på förmiddagen.
.
var till stan med ida på förmiddagen. hon skulle till skiljebos apotek, för vårt lilla hade slut på det hon sökte. inte lätt att hitta dit alltså, världens minsta håla typ. därefter drog vi till kopparlunden, var tvungen att kolla vart tentamenslokalen var någonstans, inte lätt att hitta den heller. när vi hittat den drog vi in till stan, köpte två toppar och käkade på spicy, mumms.
.
nu sitter jag här. tog en powernap för en stund sen. ska fortsätta plugga, underbart. ikväll ska jag iaf på föreläsning om handikapp. ska bli intressant. fick följa med min vfu-förskola. så åker dit med mamsen, som också ska dit.

let's fall in love

äsch fall in love vettetusan. men är fan småkär.
daniel adams-ray alltså, mums. eller ja inte på han. han är ganska osöt faktiskt.
men hans låtar däremot är ganska snygga. bra, grymma. inte alla men en hel del!
kollade faktiskt på ticnet om han hade nå spelningar inom en snar framtid. var typ i karlstad.
hallå, tror dom jag kan åka hur som hellst och överallt? nån måste se till att han pallrar sig hitåt.
närmare hålan hallsta. lite småroligt att han var med i SNOOK förut. visste jag inte först, haha. "han är mister cool, ta av dig din truckerkeps". döör lite.
.
aja nu vet ni. det var alltså inget mer. ska nog ta och spela lite bubbles innan jag drar på ett bevvan avsnitt. kollar i princip på bevvan varje kväll. godnattsaga liksom. jävligt bra, inne på nionde säsongen av tio. hur ska jag göra när det tar slut?
.
aja, signar ut. godnatt.

ett bra steg framåt, dock lika snabbt bakåt

inte min morgon idag, verkligen inte.
skulle åka in till skolan, hämtade upp samantha och becca. hade hört på radion att det var kö på e18 så vi tog lilla vägen in. som går enooormt mycket långsammare känns det som. åker typ in i stan och vänder, rödljus och grejer. väl vid skolan var det dags att leta parkering. första var full, andra var full, och på tredje fanns det en plats kvar. vi var redan sena så kände mig smått stressad. sprang och skulle köpa p-biljett - automaten trasig... gaaah. sprang till en annan längre bort, och tur som fan så funkade den. kutade tillbaka till bilen för att sedan skynda oss till klassrummet. svettig som ett svin kom jag dit, typ. läraren kom precis när vi kom upp för trappan, han var också lite sen. vilken jävla tur. höll på att köra på en gubbe också kom jag på, gick rätt ut på parkeringen så fick tvärnita. kom på en till sak, när vi skulle parkera vid första parkeringen hade en minilastbilsjävel fastnat också, så fick vänta en sväng. lyckad morgon - fan heller, får hoppas att dagen fortsätter bättre.
.
bättre och bättre, visst men inte tillräckligt bra än så länge. blir lite ledsen i ögat, jag som hade så bra dag igår. letat begagnad studentlitteratur som en galning, ute i sista sekunden som alltid. inte hittat nå än, men fick tag i jennifer som skulle sälja iväg böcker, hon skulle kolla om hon hade dem jag sökte. prisa gud för att hon har dom!
.
veckorna framöver känns som de kommer bli köriga gällande skolan. nästa vecka har vi muntlig redovisning - prata i fem minuter om något, vi har också vår första salstenta - matematik. veckan efter det har vi en till salstenta, love my life. ge mig ett jullov eller något, nu!
.
tjejerna kommer förmodligen snart, blir upphämtad. vi ska hämta idas kusin i think, åka till stan och köpa byrå tror jag. till idas nya rum liksom. det blir nog roligare, med brudarna på ikea brukar alltid sluta på ett bra sätt. nu ringde becca, got to go. ciaaaao.

don't stop me now, 'cause im having a good time

i dag har vart en sån där bra dag. en lycklig dag. en dag som spenderats med vänner.
steg upp i morse precis innan becca och ida kom hit. vi skulle göra ett grupparbete. 
en lathund för bra studieteknik, blev riktigt bra faktiskt. tog ett tag, men vi emellan smackade
vi i oss mat från maistro. pasta carbonara, mmmmums.
.
efter pluggandet hade vi bestämt att vi skulle göra en snögubbe. det kom ju enooorma mängder snö igår. kunde ju knappt ta sig någonstans, och det är första snön för säsongen. blev helt chockad! i alla fall, jag och becca ringde på förstärkning. vi drog på oss termobyxorna och vinterkängorna, blev upphämtade av wolfen, hämtade upp linnea och drog till wolfens big yard för att starta byggandet! snögubben blev riktigt fin faktiskt, och en snölyckta hann vi också med. så jävla mysigt var det faktiskt, vänner och barnslighet. kanske den bästa kombinationen!
.
vi har även hunnit att åka ut till idas syster en sväng, hängde med henne, johan, hundarna och katten med de söööta kattungarna. riktigt roligt och trevligt en onsdagskväll. åkte dock därifrån när ida sa att vi skulle fixa hennes rum, hon har ju bytt ner till "källarn". hihihi. bar en sängjävel som vägde ton, nästan. men snyggt blir det, inte klart än men i alla fall. 
.
skolan kallar imorgon igen, dock bara 2,5 timme. så det känns skönt. gillar upplägget med korta dagar faktiskt, känns som man hinner mer och har mer fritid. gillar högskolan, man kan vara mer självständig och välja hur, var och när man ska plugga. passar mig i smaken.
.

dum av dig

senaste veckan har inte varit min vecka. en bitterfitta har jag vart. 
de jag har vart bitterfittig mot fattar, och vet nu varför. sorry för det!
.
sjujävla konstigt hur en liten sak kan påverka en så mycket som det gör.
ville det inte ens bry mig, men ibland går det inte att undvika, hur mycket man än vill.
.
lever på hoppet, nej usch. lät dumt, lever fan bra ändå!
ska sluta vara en bitterfitta, inte trevligt mot vännerna.
.
lämnat in den andra tentan nu också, känns sisådär måste jag säga.
nöjd över inledninngen och litteraturen, men över diskussionen kan jag inte säga att jag är nöjd.
hoppas bara maud gillar det. orkar inte göra om, om jag skulle få ett u. men ah, skulle ju rätta till det
om jag var tvungen. bara som jag snackar nu.
.
vart utgång i helgen. qwarn, som jag saknat. qwarnfestivalen var en av sommarns höjdpunkter.
riktigt roligt var det, inte så mycket folk. men vad gör det, när ens bästa tjejer är närvarande!
.
förövrigt vill jag säga att Daniel Adams-Ray är ganska bra alltså.

bye bye

nej, gav bloggen ett tappert försök. men det är fan inte min grej. inte som jag känner idag iaf.
det har verkligen inte vart min dag, så thats it.
.
ett inlägg då och då kanske, men vad gör det för nytta. storbloggare som jag är!
.
adjö och hejdå. kanske ses om ett år eller två!

RSS 2.0