it was dark, and i was sober

tjenis penis
gör ett smått försök för bloggen once again. älskar att läsa andras bloggar, men satan vad tråkigt det är att skriva själv. fattar inte hur folk orkar/lyckas!
satan vad jag har ont just nu. i hela jävla kroppen. hade boxning i torsdags, match i fredags och lunkan cup lördag och söndag. jag lovar, det finns inte ett enda ställe på kroppen jag inte har ont. har till och med träningsvärk i halsen!?
matchen vann vi förövrigt. ett smått derby då vi mötte skälby med hallstaspelare i truppen. 11-2 blev det till slut och jag lyckades stänka dit två bollar, vilket inte har skett på typ 2 år. underbar vinst! lunkan var det värre med, men vi hade inte räknat med annat. vi förlorade varje match i gruppen och fick säga tack och adjö när slutspelet började. men vad gör det, vi hade i alla fall roligt och med min onda kropp var det rent ut sagt skönt att slippa spela fler matcher.
i lördags var det även lagfest för alla seniorlag i innebandyn. några tjejer startade upp hos louise innan vi drog vidare till the place. trevligt, roligt och bra drag - men som vanligt så spårar allt ut till slut och jag är inte ett dugg förvånad. blev en tidig kväll för mig med tanke på att det var lunkan på söndag morgon.
over and out,

RSS 2.0