i'd catch a grenade for ya

cause what you don't understand,
is I'd catch a grenade for ya 
throw my hand on the blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
you know I'd do anything for ya
I would go through all this pain 
take a bullet straight through my brain 
but you won't do the same
!

those dancing days

gårdagskvällen, bestod av mys med en del brudar. let's dance kikande, låter tantigt iknow. men so what? ganska bra och kul ibland tycker jag. dock roligare längre in i säsongen, nu får alla så låga betyg av domarna. men men, blev en hel del snack med tjejerna, om allt mellan himmel och jord. alltid lika trevligt och alltid lika mycket skratt. det gillas starkt.
.
dagen då, började med att jag låg och mös framför teven i sängen ett tag och piggnade till. so damn great ibland faktiskt. nu har vi ju "jullov" från skolan också. så jävla skönt. inge plugg fram tills den 24 i alla fall. kan inte bli så mycket bättre efter den relativt intensiva första termin som vi haft. well well, nu sitter jag bara på att få åka iväg på dagens äventyr. haha, kanske man inte kan kalla det. men i alla fall, dagen består av kikande på två innebandy matcher. that's life nu i vinter, och jag gillar det. först spelar hallstas herrar, sen blir det att ta bilen direkt till köping för att kika på damerna där. detta görs förstås med lite sällskap, mina små hjärtisar <3
.
ikväll blir det nog häng med b-rudarna som vanligt. har inte träffat kauppinen på veeery long time, så hon skulle hänga med. har en känsla av att kvällen kommer bli lika mys som vanligt. suuugen på att gå på bio också. men får nog bli någon annan dag.
.

med blicken rakt framåt

yes, blicken rakt framåt it is. nytt år, nya möjligheter, nytt liv.
ser så jävla mycket fram emot sommarn just nu så det bara sjunger om det.
fatta vad härligt att bara behöva slänga på sig ett par shorts och ett linne, kila iväg till sanda och ligga där hela dagarna med tjejorna. förutsatt att det är bra väder också.
.
funderar också på det här med en utomlandsresa i sommar. skulle sitta som handen i handsken. dock vill jag inte bara åka iväg på en sån där, "wohoooo party all week long resa" utan mer en "chilla vid stranden med en bira i handen resa" okej, kanske inte en bira. men ni fattar. jag ska åka iväg för att sola, och dricka, självklart. men, inte fullt ös varje kväll, det vill jag inte. längtar efter strand, sol och maybe en bacardi i värmen. just nu är jag jääävligt peppad. fixade internetbank idag, så hara gjort ett e-spar konto där jag ska föra över pengar varje månad. mitt sikte är att dessa pengar ska just ligga på en resa i sommar.  pepp, pepp i pepp.
.
sitter här nu men familjen i köket, alltid mys att vara allihopa faktiskt. vi har käkat och så. taggar faktiskt inför fredag nu med familjen, vi har en lite hemlis på g. hoppas alla klarar den, eller ja. det vet jag att vi kommer göra. med rätt inställning, positiva tankar och jävlar anamma kommer det här att gå vägen!
.

one of those days

jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
eller ja, sviker och sviker kanske inte är det rätta ordet.
nog mera jag som har förväntningar.
gräver ner mig i mitt tenta plugg också.
låt denna deprimerande dag gå fort.

RSS 2.0